Echipa noastra

AV. CĂRBUNARU BOGDAN OVIDIU CONSTANTIN – titular al Cabinetului de avocat CĂRBUNARU BOGDAN

Licenţiat al Facultății de Drept în anul 2002, absolvent al cursurilor post-universitare de master în domeniul Dreptul Afacerilor din cadrul Universității Româno-Americane București, absolvent al Institutului Naţional pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, membru al Baroului București din ianuarie 2004, avocat cu drept de a pune concluzii la toate instanţele judecătoreşti.

Debutul a fost făcut prin acumularea de experienţă în domeniul insolvenţei societăţilor comerciale, desfăşurând şi activităţi juridice specifice obţinerii titlurilor executorii în faţa instanţelor judecătoreşti.

Începând cu anul 2005 specializat în materia executării silite din Dreptul Civil, reprezentând în faţa birourilor de executori judecătoreşti şi a instanţelor de executare clienţi din domeniul financiar – bancar,concomitent, oferind consultanţă de specialitate clienţilor în vederea maximizării şi eficientizării procesului de recuperare creanţe.

AV. CĂRBUNARU ELENA IONELA – Avocat Colaborator al Cabinetului individual de avocatură CĂRBUNARU BOGDAN

Licenţiată a Facultății de Drept în anul 2002, absolventă a cursurilor post-universitare de master în domeniul Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Politehnica Bucureşti, membră a Baroului București din februarie 2004, avocat cu drept de a pune concluzii la toate instanţele judecătoreşti.

Experienţa include asistenţă şi reprezentare în litigii privind procedura insolvenţei şi acordarea de consultanţă în domenii ca înfiinţarea de societăţi comerciale, fundaţii şi asociaţii, desfăşurarea de activităţi juridice specifice obţinerii titlurilor executorii în faţa instanţelor judecătoreşti.

Actualmente este parte a echipei de specialişti în domeniul executării silite din cadrul Cabinetului de avocatură Cărbunaru Bogdan.

AV. TURCAN ANA MARIA – Avocat Colaborator al Cabinetului individual de avocatură CĂRBUNARU BOGDAN

Licențiată a Facultății de Drept – Universitatea București în anul 2013, a urmat cursurile Masterului de “Stiinte Penale” din cadrul Facultatii de Drept – Universitatea din București, în anii 2013-2014. A absolvit cursurile Institutului National de Pregatire si Perfectare a Avocatilor ăn 2016.

În cadrul echipei de la începutul anului 2019 – specialist în Drept civil și mai ales în material executării silite și recuperării creanțelor creditorilor.

JURIST IANCU LIVIA- Specialist Consultant Recuperări Creanţe

Licenţiată a Facultăţii de Sociologie – Universitatea Bucureşti, absolventă a cursurilor post-universitare de master în domeniul Management Financiar Bancar în anul 2009.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Titu Maiorescu – Bucureşti.

Specializată în analiza şi constituirea rapoartelor specifice activităţii de executare silită. 7 ani experienţă în domeniul executării silite, lucrând cu portofolii complexe formate din credite ipotecare, cu garanţii, sau negarantate, acordate de instituţii financiare nebancare şi bancare persoanelor fizice şi juridice.

Specialist în gestionarea volumelor mari de cazuri şi în sistematizarea şi prezentarea datelor privind modalităţile şi formele de executare silită întreprinse în dosare.

CIMPULESCU GRIGORE-ALEXANDRU – Specialist IT

Licențiat al Facultății de Informatică în anul 2008, absolvent al cursurilor post-universitare de master în domeniul Informatică Economică din cadrul Universității Româno-Americane București, certificat de către Microsoft, Dell, HP, Cisco și Xerox.

Specializat în administrarea SGBD, programare PHP, JavaScript, HTML, AJAX, SQL, C#, SQL, T-SQL, CSS, .NET, etc.

Responsabil cu programarea și administrarea paginii web și a platformei informatice pe care o punem la dispoziție colaboratorilor noștrii.